U geeft ons hiermee toestemming om de diensten van Hotjar te gebruiken om uw zojuist gegeven feedback te verzamelen en te combineren met:


Aan de hand van uw gedrag en interacties kunnen we bijvoorbeeld uw sessie recreëren in een visueel terugspeelformaat, waarmee we uw ervaring beter kunnen begrijpen.


Alle verzamelde data betreffende gedrag en interactie worden niet langer dan één (1) jaar bewaard. Daarna worden de data automatisch gewist. Alle feedbackdata die u hebt ingestuurd, worden in overeenstemming met ons bewaarbeleid voor data opgeslagen.


U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Vanaf het moment van intrekken van uw toestemming, combineren we uw feedback niet langer met informatie over uw gedrag. Alle tussen de datum van uw toestemming en het moment van intrekken van die toestemming verzamelde en gecombineerde data zijn rechtmatig verwerkt.


De wettelijke basis voor het verwerken van deze data, die ook eventueel doorgegeven persoonlijke data kunnen bevatten, is artikel 6(1)(a) Algemene verordening gegevensbescherming van de EU.

Wat is Hotjar?

Hotjar is een webgebaseerd platform voor Analytics & Feedback dat het online gedrag en de stem van uw gebruikers blootlegt. We gebruiken Hotjar sinds 2014 en momenteel wordt het door meer dan 250.000 sites wereldwijd gebruikt.

Ik wil niet dat Hotjar mijn data verzamelt. Kan ik me ervoor afmelden?

Jazeker – ga daarvoor naar de opt-out pagina op hotjar.com en volg eenvoudig de aanwijzingen. .